AWS-sertifiointi avaa uusia polkuja työelämään

AWS-sertifiointi_kuva

Yhä useamman palvelun ja sovelluksen siirtyessä pilveen, työmarkkinoille on syntynyt todella kova kysyntä ammattitaitoisille pilvi- ja AWS-osaajille. Asiakkaiden, niin isojen kuin pientenkin, viesti on identtinen: AWS-koulutukselle on tarvetta. 

Muuttuva työelämä edellyttää joustavia kouluttautumisen mahdollisuuksia

Koemme, että muuttuva työelämä edellyttää joustavia lisä- ja uudelleenkouluttautumisen mahdollisuuksia. Koimme tarpeen merkittäväksi, joten loimme koulutuskonseptin, jolla taklataan nimenomaan pilviteknologian aiheuttamaan osaajapulaan. Ratkaisuksi muodostui Elevate to AWS -koulutus, joka sopii niin IT-alan työntekijöille kuin opiskelijoillekin.

"Muuttuva työelämä edellyttää joustavia lisä- ja uudelleenkouluttautumisen mahdollisuuksia
halki elämän."

 

Kenelle koulutus on suunnattu?

Elevate to AWS -koulutus on suunnattu kaikille pilviteknologioista kiinnostuneille henkilöille, joilla on työkokemusta IT-maailmasta. Kurssi sopii erinomaisesti muun muassa ohjelmistokehittäjille, järjestelmäasiantuntijoille tai testauksen parissa työskenteleville, tai vaikka IT-alaa opiskeleville.

Koulutuksen Program Managerin Mikko Laineen mukaan motivaatio ja halu oppia moderneja pilviteknologioita ovat hakijan taustaa ja kokemusta tärkeämpiä ominaisuuksia, joita hakijalla tulee olla.

 

Käytäntö edellä

Koulutus alkaa kuukauden mittaisella intensiivisellä koulutusjaksolla. Tämän jälkeen siirrytään asiakasyritykseen työskentelemään AWS-projektien pariin. Koulutus sisältää siis teoriaa ja käytännön opintoja.

Aws-certified

Ohjelman päätteeksi osaajilla on riittävät kyvykkyydet lähteä rakentamaan ratkaisuja yrityksille AWS-pilvipalveluita hyödyntäen; Amazon Web Services (AWS) pitää sisällään laajan kokoelman ohjelmistokehitykseen ja verkkopalveluiden ylläpitoon suunnattuja pilvipalveluita.

Koulutus antaa hyvän pohjan tulevaisuuden AWS-asiantuntijalle arkkitehtuuriin, kehitykseen ja infrastruktuuriin. Tämän lisäksi tulevana AWS-asiantuntijana pääset tutustumaan pilvisovelluksiin sekä niihin liittyviin käytäntöihin. Kaikki opitut asiat viedään suoraan käytäntöön koulutuksen aikana asiakasyrityksessä työskennellessäsi. 

 

Tutustu Elevate to AWS -koulutusohjelmaamme:

Tutustu koulutukseemme tästäAiheet: AWS

Kirjoittanut:

Mikko Laine

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
Lue lisää AWS -koulutusohjelmasta