BIT Meets: Projektipäällikkö Huda Elwan

bit-meets-huda-elwan


BIT Meets -artikkelisarjassa tutustumme Barona IT:n kautta työllistyneisiin it-alan ammattilaisiin. Nyt pääsemme tutustumaan CGI:llä projektipäällikkönä työskentelevään Huda Elwaniin. 

Kuka olet ja mitä olet ehtinyt urallasi tekemään?

Olen Huda Elwan ja tällä hetkellä työskentelen projektipäällikkönä CGI:llä. Tätä ennen työskentelin startup-maailmassa Growth Hackerina sekä laskutuksen parissa muun muassa Túlkassa. Túlka on palvelu, jonka avulla tulkit saadaan helpommin osaksi arjen kanssakäymistä.

Miten päädyit juuri Barona IT:n kautta töihin ja miksi?

Huomasin, että Barona haki projektipäälliköitä it-alalle avoimella hakemuksella ja olin jo pitkään halunnut työskennellä projektihallinnan parissa. Laitoin hakemuksen eikä mennyt kauaakaan, kun Baronan IT:n rekrytointikonsultti Janne Borro kontaktoi minut. Kävimme läpi toiveitani ja Janne tarjosi niiden pohjalta minulle erilaisia työmahdollisuuksia. Kävin viidessä eri haastattelussa ja sitten CGI:ltä tarjoutui upea tilaisuus päästä projektihallinnan pariin töihin. 

 

Miltä siirtyminen startup-maailmasta CGI:lle tuntui?

Ennen aloittamista mietin, että kuinka hierarkkinen organisaatio CGI on, mutta pelko oli kuitenkin turha. Täällä tekeminen on ketterää eikä turhaa hierarkiaa ole. Toki isossa organisaatiossa on erilaisia käytäntöjä, mutta suurimpana erona aikaisempaan on varmasti asiakaskunta.

Millaisten projektien parissa olet päässyt työskentelemään?

Tästä en valitettavasti voi kertoa kovinkaan tarkasti, mutta tiimimme työskentelee valtionhallinnon projekteissa. Valtionhallinnon projektien lisäksi osallistun  sisäisiin tuotekehitysprojekteihin sekä toiminnan kehittämiseen. Täällä pääsee tekemään asioita, joilla vaikutetaan yhteiskuntamme toimintaan ja se tekee työstä erittäin antoisaa. 

Arkeni töissä koostuu projektipäällikön tehtävistä ja lisäksi tuen tiimiä viestinnässä. Järjestämme myös erilaisia tapahtumia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin.

Millainen vaikutelma sinulle jäi Barona IT:stä?

Barona IT:stä on jäänyt todella positiivinen kuva. Baronan porukka on työllistymisen jälkeenkin pitänyt yhteyttä ja kysynyt kuulumisia sekä pyytänyt lounaalle. Tämän lisäksi olen saanut kutsuja erilaisiin tapahtumiin.

Mikäli joku tarvitsee apua it-alan työnhaussa tai sparrailua, niin Barona IT tarjoaa siihen hyvän väylän ja tarjoaa mahdollisuuksia, mitä itse ei välttämättä hoksaisi.


IT-alan parhaat avoimet työpaikat

 

Aiheet: TyöntekijätarinatDigi-uratarinatBIT meets

Kirjoittanut:

Huda Elwan

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää