Hullun hyvä työporukka - keltaisen tiimin palkintojen jako

1200x628_hullut_paivat (1)

Työskentely Hulluilla päivillä on hektistä, hauskaa ja tietenkin hullua. Hulluilta Päiviltä työntekijät saavat loistavaa työkokemusta ja mahdollisuuden näyttää, mistä heidät on veistetty. Barona kutsui totuttuun tapaan Hullujen Päivien työntekijöitä Hullujen Päivien jälkeiseen palkintotilaisuuteen, sillä kutsutut olivat suoriutuneet kiitettävästi kevään kampanjasta ja nousseet esiin useiden satojen työntekijöiden joukosta.

Keväisin ja syksyisin, aina Hullujen Päivien jälkeen, Baronan toimistolle kutsutaan Hullujen Päivien timanttisia työntekijöitä. Tänään tilaisuuteen oli kutsuttu yhteensä 8 työntekijää, joista 6 pääsi paikalle palkintojen jakoon. Palkintoihin oli ennakkoon määritelty kaksi sarjaa; uusien työntekijöiden ja kokeneempien työntekijöiden palkitseminen.

Avaus-sanoissa Baronan asiakkuusjohtaja Seija Ursin korosti tilaisuuteen kutsuttujen olevan päivän päätähtiä, ja heidän valikoituneen useiden satojen työntekijöiden joukosta omien taitojen, asenteen ja tekemisen draivin vuoksi.

"Kannattaa päivittää tämä palkinto omaan CV:hen. Tällaiset asiat pomppaavat sieltä esiin."

Kutsuttujen ja Baronan toimihenkilöiden lisäksi paikalle pääsi runsas joukko "stockkalaisia". Tavaratalopäällikkö Pentti Korhonen Stockmannin Jumbon tavaratalosta kertoi oman muistelon työurastaan, joka oli alkanut Stockmannin ensimmäisiltä Hulluilta Päiviltä. Pentin mukaan Hullujen Päivien merkitys kaikessa Stockmannille oli valtava; niin imagollisesti kuin taloudellisesti. 

"Kun palkintoja mietittiin, uusistakin työntekijöistä tuli fiilis, että he ovat olleet aiemmin meillä töissä." 

Hullut_Paivat-1

Hullujen Päivien brändi on tunnettu - miten se tehdään?

Tapahtuman päätähdet kertoivat eri motiiveista, minkä vuoksi he olivat hakeutuneet työskentelemään Hulluille Päiville. Toiset halusivat vaihtelua työuraansa, toisille Hullut Päivät haastoivat tekemään töitä paineen ja kiireen alla. Myyntipäällikkö Janne Heiskanen Itiksen Stockmannilta kertoi hänen ensimmäisen työpäiväkokemuksen muodostuneen myös Hulluilta Päiviltä. Ja sen viikon maanantailta.

"Hullujen Päivien aikaan pääsee ihan eri maailmaan. Meillä on mahdollisuus tavoittaa sellaisia asiakasryhmiä, mitä ei normaalisti liikkeissä käy."

Työntekijöille oli jäänyt mieleen myös se, että Stockmannin johtoporras kulki vahvasti mukana Hullujen Päivien hulinoissa. Tämä oli helposti kuviteltavissa, sillä tilaisuuden puheet ja muistelot kertoivat samaa kieltä. Vakituisen henkilökunnan esimerkki ja fiiliksen luonti jalostuivat ja tarttuivat kampanjatyöntekijöihin. Kaikilla oli hyvä fiilis tehdä yhdessä! Tapiolan Stockmannin myymäläpäällikkö Noora Pihlström kuvailikin Hullujen Päivien mahdollisuutta näyttää ympärille tekemisen meininkiä ja iloisuutta.

Hullut_Paivat_palkitut

Hullut Päivät ovat kaikille avoimet

Kahvitteluiden lomassa keskustelimme siitä, että näilläkin Hulluilla Päivillä työskenteli kaiken ikäisiä ja monista taustoista olevia työntekijöitä. Lähtökohtana on se, että kuka tahansa myymälässä työskentelevä pystyy hoitamaan asiakkaan tarpeen ja etsimään asiakkaalle hänen haluamansa tuote. Kokeneemmat työntekijät pystyvät hyppäämään Hulluilla Päivillä suoraan aiemmin opittuihin töihin ja tulokkaat seuraavat pian perässä.

"Hulluilta Päiviltä sai vastapainoa ja konkretiaa opiskeluiden rinnalle."  

Lämminhenkinen tilaisuus huipentui lopulta todistuksen jakoon. Jokainen työntekijä sai henkilökohtaisen stipendin ja lahjan esimerkillisestä toiminnasta. Moni Hullujen Päivien työntekijöistä jatkaa Stockmannin kesätöiden parissa. Hullujen Päivien syksyn haussa Baronan rekrytointikonsultit kysyvät vanhoilta työntekijöiltä heidän tahtotilasta työskennellä syksyn Hulluilla Päivillä ja loput paikat täydennetään uusilla työntekijöillä.

Onnittelut vielä palkituille!

Voit katsoa ennen syksyn Hulluja Päiviä myös muita Baronan tarjoamia työpaikkoja:

KATSO BARONAN AVOIMET TYÖPAIKAT 

Aiheet: AsiakaspalveluMyyntityöAjankohtaista

Kirjoittanut:

Valtteri Karjula

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
Avoimet_työpaikat