Hullujen Päivien parhaita palkittiin

hullut_paivat

Opteam osana Baronaa rekrytoi valtakunnallisesti Stockmannin Hullujen Päivien syksyn 2018 kampanjatyöntekijät. Nykyisissä Baronan myynnin ja kaupan toimialan tiloissa Mikonkadulla palkittiin maanantaina 19.11. Hullujen Päivien työntekijöitä, jotka olivat kukin suoriutuneet kiitettävästi syksyn kampanjasta. Palkitut olivat valloittaneet asiakkaan odotukset erinomaisella asiakaspalvelulla ja säilyttäneet hymyn ja aktiivisen palveluotteen koko parin viikon "rypistyksen" ajan. 

Kokeneita Hullut Päivät -työntekijöitä ja uusia tulokkaita

Kahdeksasta tilaisuuteen kutsutusta työntekijästä seitsemän pääsi paikalle hakemaan "tsemppi-palkintoja" eli diplomeja ja juomaan ansaittuja kakkukahveja. Joukossa oli Hullujen Päivien työntekijöiden valiojoukko, joka sisälsi niin Hullujen Päivien konkareita kuin ensimmäistä kertaa Hullareilla työskennelleitä. Opteamin asiakkuusjohtaja Seija Ursin nosti alkuun esiin Stockmannin kanssa tehdyn laajan Hullut Päivät-yhteistyön sekä muistutti palkitsemistilaisuuden merkityksestä ennen kaikkea työntekijöilleen itselleen.

"Olkaa ylpeitä saavutuksestanne ja muistakaa kertoa siitä työelämässänne."

 

yhteisöllisyyttä, hektisyyttä ja hymyileviä asiakkaita

Kahvien juonnin yhteydessä palkitut kertoivat omista kokemuksistaan. Toiset olivat olleet ensimmäistä kertaa Hulluilla Päivillä ja toisille nämä hektiset viikot olivat tulleet tutuksi. Palkituista Lotta kertoi olevansa konkari sikäli, että hän oli ollut jo aiemmin kaksi kertaa töissä Hulluilla Päivillä. Tällä kertaa hän oli työskennellyt Itäkeskuksen tavaratalon naisten muodissa.

Stockmannin tavaratalon johtajista Itäkeskuksen Mari Ahonen avasi Hullujen Päivien sisäistä merkitystä. Silloin kaikkien voimavarat oli siirretty pelkästään kaupan arkeen ja esimiehillä oli palaveriton viikko. Työntekijöistä Terhi yhtyi Hullujen Päivien synnyttämään yhteisöllisyyteen.

"Lastenosastolla oli pieniä ja hymyileviä asiakkaita. Niiden keskellä oli mukava työskennellä!"

Palkituista Sakarilla oli vähän erilainen rooli Hulluilla Päivillä. Hän oli toiminut Huhuu-haamuna.  Sakarin mukaan päivittäinen työ oli ollut kuumaa, mutta palkitsevaa. Parasta haamun ammatissa oli luovuus ja lasten viihdyttäminen. Katselijat olivat osanneet pyytää mitä hulluimpia temppuja Sakarin toteutettavaksi. Myös Vesan tarina puhututti, sillä hän toimi Jumbon lasten urheiluosastolla oman päivätyönsä ohella. Hullujen Päivien aikaan Vesan työviikko oli venynyt 70 tuntiin.

Hullut_paivat_palkinto 

Hullut Päivät toimivat alullepanijana monessa

Tilaisuudessa minä taisin olla ainoa, jolla ei ollut Hullujen Päivien kokemusta. Oli hauska kuunnella, että ympäri huonetta jokaisen työura oli alkanut nimenomaan Hulluilta Päiviltä. Paikalla olleista Stockmannin omista työntekijöistä osa oli ehtinyt viettämään jo neljättäkymmenettä "hullaria". Kuten Helsingin tavaratalojohtaja Jenni Pöllänen totesi, nuo viikot olivat kaaosta, hulluutta ja vauhtia, ja niihin ei kyllästynyt koskaan.


"Myös asiakkaat olivat onnellisia Hullujen Päivien aikaan. Ilo on Hulluilla Päivillä molemminpuolinen!"

Rento tilaisuus päättyi vielä yhteiseen muisteluun kuluneesta syksystä. Palkituista monet olivat vielä opiskelijoita esimerkiksi lukiossa tai yliopistossa, ja ajattelivat tulevansa ensi keväänäkin töihin Hulluille Päiville. Työ toimi hyvänä vastapainona opiskelulle ja vei työntekijän ajatukset hetkellisesti pois oppikirjoista. Meidän puolelta oli kiva kuulla, että työntekijät olivat saaneet Hulluista Päivistä loistavan CV-merkinnän lisäksi rohkeutta omalle työuralle ja osaamiselle.

Pst. Haku kevään Hulluille Päiville on alkanut!
HAE MUKAAN TÄSTÄ!

 

Aiheet: AsiakaspalveluMyyntityöAjankohtaista

Kirjoittanut:

Valtteri Karjula

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
HAE MUKAAN TÄSTÄ!