KATSO VINKKIMME TYÖNHAUSTA JA TYÖHAASTATTELUUN VALMISTAUTUMISESTA [VIDEO]

 

Vihdoin työnhakeminen on tuottanut tulosta ja istuudut neuvotteluhuoneen tuoliin. Yhtäkkiä et muista yhtään mitään, koska henkilö vastapäätä tuntuu näkevän lävitsesi. Ärsyynnyt, koska et halua epäonnistua. Sitten haastattelija tokaisee, että hakemuksesi oli todella hyvä. Rentoudut, ehkä tämä sittenkin menee hyvin. Haastattelun jälkeen haastattelija ei tunnu enää yhtään vieraalta vaan ihmiseltä, jonka kanssa oli kiva jutella. Tutustu alla baronalaisiin Nelliin, Tuomakseen ja Topiin, jotka kokosivat parhaat työnhakuvinkkinsä videolle. Heidän kanssaan on kiva jutella.

TYÖNHAKEMISTA VOI TREENATA PERUSJUTUILLA

Järjestimme viikko sitten kuvaukset Barona Rakennuksen toimistolla Tikkurilassa ja kuvasimme vinkkivideota työnhakijoille rekrytoijiemme ja HR-konsulttiemme Nellin, Tuomaksen ja Topin johdolla.

Kaikki kolme ovat paitsi positiivisia myös erittäin sanavalmiita ja osaavia HR-ammattilaisia. Huippukuvaajamme  ja videotuottajamme Jussin tehtäväksi jäikin pitää kokonaisuus kasassa ja taltioida parhaat vinkit talteen. Kuvauksissa piipahti myös markkinoinnin Emmin Nala-koira, joka suhtautui rennon itsevarmasti ympärillä pyöriviin baronalaisiin.

Idea videon kuvaamiseen lähti alkujaan siitä, että moni työnhakija voi turhautua neuvojen tulvaan niin netissä kuin lähipiirissä. Silti tiettyjen perusasioiden hanskaaminen auttaa sekä työnhakijaa edistymään työnhaussa että rekrytoijaa saamaan oikean käsityksen hakijan motivaatiosta ja taidoista.

REKRYTOIJAT OVAT TAVALLISIA IHMISIÄ SIINÄ MISSÄ TYÖNHAKIJATKIN

Kuvausten lomassa tuli puhuttua myös siitä, miten joskus työnhakijat voivat mieltää haastattelijat etäisinä ja jopa turhan tärkeinä tyyppeinä. Oikeastihan meidän rekrytoijamme ovat ihmisiä siinä missä muutkin. Samalla tavoin kuin hakijan sydän voi pamppailla haastattelun alkumetreillä, voi rekrytoija jännittää pelkästään sen puolesta, että toivoo hakijan onnistuvan ja saavan itsestään parhaimman irti.

Nelli, Tuomas ja Topi toivovatkin, että heidän vinkkivideonsa antaa hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun ja työhaastatteluun valmistautumiseen ja osoittaa, että ihmisemme pöydän toisella puolen ovat itsekin olleet työnhakijoita.

Tuomas on lisäksi rohkea esimerkki työn perässä muuttaneesta, Topi kesätöiden kautta oman juttunsa löytäneestä ja Nelli sisukkaasta HR-konsultista. Kenellekään heistä polku työelämässä ei ole kulkenut vain yhtä suuntaa pitkin. He ymmärtävät, että sinunkin polkusi voi tänään osoittaa tänne ja huomenna ehkä ihan uuteen suuntaan. Sitä varten me olemme auttamassa sinua, jotta suunnan löytäminen on helpompaa.

MEILTÄ LÖYDÄT TYÖPAIKAT JA MIELENKIINTOISET JA PUHUTTELEVAT TYÖELÄMÄSISÄLLÖT

TYÖSTÄ JA TYÖNHAUSTA 

KATSO AVOIMET TYÖPAIKAT

 

Aiheet: TyöelämäTyöhaastatteluTyönhakuVideoTyöelämän taidot

Kirjoittanut:

Katriina Sahlman

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
Liity Baronan verkostoon