MOKA ON LAHJA! [VIDEO]

 

MOKA ON LAHJA! Niin ainakin sanotaan improvisaatiopiireissä. Mutta kun virhe osuu omalle kohdalle, tekee mieli vajota maan alle. Hävettää ja usko itseen on aivan pohjalukemissa.


Ovatko mokailijat sitten työelämän epäonnistujia? Meidän mielestämme eivät! Mokat nimittäin kertovat, että henkilö TEKEE jotain. Esimerkiksi ravintola-ala on toisinaan aikamoista tekemistä (ja toisinaan sitä improamista), eikä kömmähdyksiltä yksinkertaisesti voida välttyä. Ja sehän on vain inhimillistä. 

Kaikkea ei kuitenkaan ole pakko oppia kantapään kautta. Raflateam-valmennuksessamme opit kolmessa päivässä ravintola-alan salat. Kun valmennus on käyty, voit aloittaa ravintola-alalla työskentelyn omien aikataulujesi mukaisesti. Työt sopivat loistavasti vaikkapa opintojen oheen tai muuten osa-aikatyöksi. Sosiaalisella, aktiivisella ja hullun hauskalla ravintola-alalla on mukavaa ihan jokainen päivä. 

Katso videolta ravintola-alan konsulttiemme Melinan ja Annen mehukkaimmat mokat, ja muista olla itsellesi ja työkavereillesi armollinen.

 

Raflateam - ravintola-alan valmennus

Aiheet: TyöelämäUravinkitTyö ja elämäTyökokemusTyöelämän taidotHotelli ja RavintolaKeikkatyöt

Kirjoittanut:

Elina Salla

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
Avoimet_työpaikat