Nuori, käyttäydy näin kesätöissä! [VIDEO]

Tässä vlogissa Barona HoReCan viestinnän asiantuntija Elina ja henkilöstökonsultti Melina pohtivat, miten kesätöissä kannattaisi käyttäytyä. Heidän pohdinnat liittyvät erityisesti vuorovaikutustaitoihin ja siihen liittyen vlogista löytyy viisi oivallista vinkkiä kesätyöntekijälle. Lue siis lisää ja katso tarkemmin videolta! 

Kesä on vielä aika kaukana, mutta kesätyöpaikkojen rekrytointi käy Baronalla kuumempana kuin grilli juhannuksena. 🔥🔥 Moni nuori saa ensikosketuksen työelämään juuri kesätöiden kautta. Ensimmäiset duunipäivät saattavat nostaa hikikarpalot otsalle, vaikka töiden aloittaessa olisi sää Suomen kesän perus +10 astetta.

Työnantajat odottavat AINA nuoren olevan reipas, oikealla asenteella varustettu tehopakkaus. Mutta mitä maaginen ”hyvä asenne” oikein edes tarkoittaa? Tuumailimme sitä hetkisen ja tulimme siihen tulokseen, että kyse on mitä suuremmilta osin vuorovaikutustaidoista.

TÄRKEINTÄ TYÖELÄMÄSSÄ ON:

  1. Noudattaa yhteisiä pelisääntöjä
  2. Pyytää apua
  3. Uskoa itseensä
  4. Olla utelias
  5. Auttaa myös muita onnistumaan

Tsekkaa tarkemmin vlogista vinkit näiden viiden kohdan saavuttamiseen! 💎Jos olet vielä kesätöitä vailla, niin hanki itsellesi monipuolinen kesäduuni elämäniloiselta ravintola-alalta:

KATSO KESÄTYÖPAIKAT


Baronan kolmetoista erilaista toimialaa tarjoavat myös satoja mielettömiä työpaikkoja kesälle 2022.

Voit esimerkiksi miksailla drinkkejä festareilla, tykittää myyntiä kaupan alalla tai kruisailla trukilla varastossa. Osaan paikoista et tarvitse aiempaa kokemusta tai voit hankkia tarvittavat taidot Baronan lyhytvalmennuksissa. Hae siis nyt!

 

Aiheet: TyöelämäUravinkitKesätyöTyönhakuTyöelämän taidotNuoretVuorovaikutus

Kirjoittanut:

Elina Salla

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
KATSO KESÄTYÖPAIKAT