Rakkaudesta lajiin - ravintola-ala täynnä tunnetta ja fiilistä

Ravintola-ala työpaikat

Barona Hotelli- ja ravintolatoimiala järjesti ravintola-alalla työskenteleville ja alan mahdollisuuksista kiinnostuneille rennot Rakkaudesta Lajiin -ystäväpäiväetkot Helsingissä 14.2. Etkot oli omistettu ravintola-alalle, jolle halusimme yhdessä tunnustaa rakkautemme sekä jakaa alan upeiden mahdollisuuksien ilosanomaa. Hyvän ruuan ja juoman sekä ravintola-alan vaikuttajien puheenvuorot keräsivät paikalle 150 etkoilijaa. Etkojen tunnelmaan pääset mukaan tämän kuvakoosteen kautta.

Ravintola-ala työpaikat

Ei ravintola-alan tapahtumaa ilman ruokaa. Etkoilijat saivat nauttia kahden Helsingin ravintolaskenen kuuman uutuuden makumaailmoista. Mukana oli sekä Hans Välimäen Penelopen/Xavierin espanjalaistyylinen keittiö kuin Pobren filippiiniläinen keittiö.

Ravintola-ala työpaikat


Ravintola-ala työpaikat

 Let's Talk! Mukana etkoilla oli alan vaikuttajien puheenvuoroja ravintola-alan trendeistä ja mahdollisuuksista. Baronan hotelli- ja ravintolatoimialalla työskentelevät Sonja Koivula ja Melina Siimeslahti kertoivat oman taustansa ja ravintola-alan kokemuksensa kautta ravintola-alan mahdollisuuksista ja rohkaisivat uusia tekijöitä alalle. Memphis Kampin ravintolajohtaja Sanna Laitinen ja ravintola Penelopen Hans Välimäki nostivat puheenvuoroissaan esille asenteen merkityksen ravintola-alalla. Alalle pääsee töihin ilman aiempaakin kokemusta, mutta asennetta ja motivaatiota oppia vaaditaan jokaiselta.

Ravintola-ala työpaikat

Viinikoulu by Soil Wine Group vei etkoilijat espanjalaisten viinien maailmaan sommelier Sebastian Siimesahon johdattamana.

Ravintola-ala työpaikat

Rekom Finlandin Head Bartender Mika Koivula kuljetti etkoilijat drinkkien lyhyen historian kautta tämän hetken kuumimpiin drinkkitrendeihin meillä ja maailmalla.

Ravintola-ala työpaikat

Porben perustaja Justin Caoibes jakoi Pobren innostavan tarinan. Justin tuli Suomeen vajaa kymmenen vuotta sitten kokiksi ja toteutti viime vuonna unelmansa omasta ravintolasta. Pobre on tarina omiin unelmiin uskomisesta, rohkeudesta ja ystävyydestä.

Ravintola-ala työpaikat

Drinkkikoulu by Beverage Partners Finland opasti etkoilijat drinkkien sekoittamiseen. Mukana oli sekä klassisia juomasekoituksia kuin uusia tuuliakin.

Ravintola-ala työpaikat

Pobren makumaailma vei etkoilijat eksoottiselle matkalle Filippiineille. Vai miltä kuulostaa Tokwa’t Baboy ja Chicken Inasal?

Ravintola-ala työpaikat

<3 Kiitos kaikille etkoilijoille sekä mukana olleille asiakkaillemme ja kumppaneillemme!

-- --

Haluatko mukaan porukkaamme? Tutustu avoimiin työpaikkoihimme:

KATSO KAIKKI AVOIMET HOTELLI- JA RAVINTOLA-ALAN TYÖPAIKKAMME

Ravintola-alalla riittää rutkasti vaihtelevaa ja mielenkiintoista duunia. Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä remmiin myös ilman aikaisempaa kokemusta: me valmennamme sinut työhön!

Raflateam - ravintola-alan valmennus

 

Aiheet: TyöyhteisötAjankohtaistaHotelli ja Ravintola

Kirjoittanut:

Maija Kainulainen

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää