Työkylässä Niko Kivelä – "Lähde kokeilemaan!" [JAKSO 7]

somejakokuva_levi_jakso7

Työkylässä Niko Kivelä -sarjassa matkataan nyt Leville, Lappiin! Niko tapaa kokkikaksoset Mintun ja Monan, jotka ovat muuttaneet Leville sesongin ajaksi töihin.

Työkylässä-kuvausten kirpakkana pakkasaamuna Niko matkaa Leville toppatakissaan tapaamaan hauskaa parivaljakkoa. Kokit Minttu ja Mona Tuhkanen, 26, asuvat Tervakoskella ja ovat olleet ravintola-alan tehtävissä vuodesta 2011.

Minttu ja Mona lähtivät yhdessä Leville, koska he halusivat kokeilla millaista on tehdä töitä nimenomaan siellä, hyvien ulkoilu- ja laskettelumaastojen keskellä. He molemmat harrastavat urheilua ja heille on tärkeää, että töissä on myös hauskaa.

"Meneekö tämä muuten koko päivän ajan niin, että vastaatte kaksosina kaikkeen vain, että 'Sama'?" Niko kysyy heti kuvauspäivän alkuun. "Se on ikävä kyllä varmaan juuri näin", Mona naurahtaa. 

Jaksossa Mona ja Minttu päästävät Nikon myös keittiöön kurkunleikkuuhommiin. Samalla on hyvä heittää läppää ja tutustua paremmin myös Monan ja Mintun työkavereihin. Vitseiltä ei vältytä. 

Anna pakkasen purra ja kATSO JAKSO TÄSTÄ: 

 

 

 

 

 

 

 

 

Rentous ja hupi auttavat töissä

Jaksossa Niko myös kysyy Mintulta ja Monalta, mikä on tärkeintä elämässä, juuri kuvaushetkellä. "Mennään ihan tähän minuuttiin. Mikä on tärkeintä?" Niko kysyy.

"Täällä oleminen, tekeminen, työt, laskettelu, vapaa-aika & hauskanpito", listaa Mona. 
"Rentous, hupi ja työ", lisää Minttu. "Tämä paikka on sellainen, jossa asioita ei voi ottaa liian vakavasti. Jos täällä rupee stressaan, niin terveyshän siinä menee, koska on kiire ja paljon töitä. Jos ei ole huumoria ja rentoutta, niin mehän olemme aivan lirissä." 

Niko kysyy kaksosilta myös neuvon ihmisille, joilla jännittää työnhaku. Mona summaa:

"Kaikki kannattaa nähdä pikemminkin mahdollisuutena, kuin uhkana. Mitään ei voi saada, jos ei lähde kokeilemaan. Siitä voi saada uusia kavereita tai vaikkapa unelmiensa ammatin." 


Oletko kiinnostunut kokeilemaan työtä Lapissa?
Tarjolla sekä vakituisia töitä, kuuden kuukauden rupeamia että lyhyempiä jaksoja. Voit tulla
tekemään esimerkiksi hotelli-, ravintola- ja cateringtöitä, paikkakunnille kuten Levi, Ylläs, Ruka, Saariselkä, Rovaniemi, Luosto, Ivalo & Inari. Katso työpaikat täältä ja ota yhteyttä matalalla kynnyksellä:

Tunturiin duuniin Baronan kautta

Aiheet: UravinkitVideotTyökylässä

Kirjoittanut:

Sandra Lamppu

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää
New call-to-action