Työnhakija: työnhaku onnistuu ja rekrytoinnit etenevät normaalisti koronaviruksesta huolimatta

Bloginostokuva-tyonhakija-Barona

Otamme COVID-19-viruksen vakavasti ja seuraamme viranomaismääräyksiä ja -ohjeistuksia tarkoin. 

Hyvät videohaastatteluratkaisut, valtakunnallinen palveluverkostomme sekä täysin mobiili Jelpp-rekrytointialusta varmistavat kykyämme palvella työnhakijoita ja yrityksiä myös poikkeavissa tilanteessa.

Muuttaako koronavirus rekrytointeja?

Voit hakea työpaikkaa aivan kuten ennenkin. Pidämme huolen rekrytoinnin sujuvasta etenemisestä koronaviruksesta huolimatta.

Työnhaku tapahtuu Baronalla internetissä ja kaikilla rekrytoijillamme on käytössä videohaastattelutyökalu RecRight, joten kasvotusten tehtäviä haastatteluita korvataan nyt videotapaamisilla.

Videohaastatteluun osallistuminen on sinulle helppoa ja vaivatonta! Rekrytoinnista vastaava konsultti toimittaa haastatteluvaiheeseen kutsutuille selkeät ohjeet.

Onko töitä edelleen tarjolla?

Koronaviruksesta huolimatta avoimia työpaikkoja on edelleenkin runsaasti tarjolla.

Baronalla työllistämme ja koulutamme ammattilaisia yli kymmenelle toimialalle, ja myös koronaviruksen vaikutukset vaihtelevat toimialoittain. Sinulle työnhakijana tämä saattaa tarkoittaa uusia urapolkuja ja etenemisiä. 

Tutustu siis rohkeasti avoimiin työtehtäviin ja hae kiinnostavaa tehtävää! Jokaisesta työpaikkailmoituksesta löydät rekrytointia hoitavan konsultin yhteystiedot. Hän on tarvittaessa apunasi ja varmistaa, että rekrytointi sujuu myös poikkeavassa tilanteessa.

Innostavia työnhaun hetkiä!

Barona avoimet työpaikat

Aiheet: RekrytointiVideohaastatteluTyönhakuKorona

Kirjoittanut:

Barona

Uusimmat kirjoitukset

Aihealueet

Katso lisää